Jan Marten Schotsman

Manueel Therapeut

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet- het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken. Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten. Dit kunnen blessures, RSI-klachten of pijnklachten zijn, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, of door het ouder worden. De oorzaak kan overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u van de fysiotherapeut zowel een goede behandeling als advies.

Roel Cnossen

Manueel Therapeut

Voor de meeste klachten kunt u naar de algemeen fysiotherapeut. Voor specifieke klachten of aandoeningen zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten. U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht.
U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut, zonder verwijzing van een arts. Wij zijn opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijzen wij u naar uw huisarts. Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij ons. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Melanie Rigter

Kinderfysiotherapeut

Wat is kinderfysiotherapie en wat doet een kinderfysiotherapeut? Het is een specialisme van het vak fysiotherapie waarvoor een driejarige masteropleiding is gevolgd. Een kinderfysiotherapeut behandelt kinderen van 0-18 jaar die problemen ervaren met het bewegen. Omdat kinderen hun zintuiglijke en motorische ontwikkeling spelenderwijs leren is er een andere aanpak nodig dan wat we normaal bij een fysiotherapeut zien. Je zult als kinderfysiotherapeut je niveau moeten aanpassen aan het kind en daarbij zowel het onderzoek als de behandeling spelenderwijs moeten aanbieden. Kinderen worden vaak doorverwezen door het consultatie bureau, (huis)artsen of leerkrachten. Maar ook zonder verwijzing kunnen kinderen naar de kinderfysiotherapeut.

Evita Lieste

Fysiotherapeute

Evita Lieste (30) afgestudeerd in 2011 en sinds jan 2018 werkzaam voor Fysiotherapie Schotsman. Energiek, sportief, gezelligheid en een echte teamplayer zijn behoren tot mijn omschrijving. De orthopedische revalidatie is mijn passie en specialiteit. Daarnaast heb ik ervaring in het behandelen van geriatrische en oncologische patiënten, sporten en arbeid gerelateerde klachten. Een goed luisterend oor vind ik erg belangrijk, maar net zo zeer de rol van jou als patiënt. Een actieve revalidatie met een persoonlijke benadering zijn dan ook de speerpunten van mijn behandeling. Als professional houd ik mij altijd bezig met vernieuwen, leren en uitdagingen. De mens achter de klacht staat centraal vind ik.