Jan Marten Schotsman

Manueel Therapeut

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet- het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten. Dit kunnen blessures, RSI-klachten of pijnklachten zijn, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, of door het ouder worden. De oorzaak kan overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u van de fysiotherapeut zowel een goede behandeling als advies.

Evita Lieste

Fysiotherapeute

Evita Lieste (30) afgestudeerd in 2011 en sinds jan 2018 werkzaam voor Fysiotherapie Schotsman. Energiek, sportief, gezelligheid en een echte teamplayer zijn behoren tot mijn omschrijving. De orthopedische revalidatie is mijn passie en specialiteit. Daarnaast heb ik ervaring in het behandelen van geriatrische en oncologische patiënten, sporten en arbeid gerelateerde klachten.

Een goed luisterend oor vind ik erg belangrijk, maar net zo zeer de rol van jou als patiënt. Een actieve revalidatie met een persoonlijke benadering zijn dan ook de speerpunten van mijn behandeling. Als professional houd ik mij altijd bezig met vernieuwen, leren en uitdagingen. De mens achter de klacht staat centraal vind ik.

Roel Cnossen

Manueel Therapeut

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sindsdien werk ik ook in de praktijk van Jan Marten Schotsman. Wielrennen en schaatsen zijn mijn passie, sporten en fit zijn vind ik belangrijk in het leven.

Als therapeut vervul ik een voorbeeldfunctie voor de patiënten en is het belangrijk positief en energiek in het leven te staan. Zo sta ik ook graag in de praktijk. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik veel verschillende klachten in de praktijk en ligt mijn verdieping bij mensen die last hebben van etalagebenen en COPD.

Ik interesseer me voor onze senioren, een groep die wij veel zien in de praktijk en belangrijk is zo lang mogelijk mobiel te houden. Maar ook de jongere patienten en sporters help ik graag van hun klachten af.